torsdag den 29. oktober 2009

Fredag, J-dag, God dag



Så er det endelig blevet dagen vi alle har ventet spændt på. Det er i dag at den berømte Julebryg kommer på hylderne landet over kl. 20:59. Jeg kan garantere at jeg kommer til at hælde et par stykker indenbords i aften. For i aften er nemlig ikke en hvilken som helst J-dag-aften.. 1.j og 2.j skal nemlig på rustur. Det bliver et brag af en weekend med masser at drikke og masser herlige mennesker.

Lige en update af mit tøj:
Støvler: Campanile
Bukser: J. Lindeberg
Sweat: Niels og Klaus

- Rasmus

tirsdag den 27. oktober 2009

Kewl Video


Jeg sad lige og så Boogie Mix hvor de viste denne her video fra Pixie Lott. En fed video med masser fede outfits hos begge køn! Sangen hedder Boys And girls. Tjek den ud

- Rasmus

mandag den 26. oktober 2009

Must haves for November


Sort pull-over: Carin Wester for weekday
Strik: Topman
Cola: Kantine-Bjarne

lørdag den 24. oktober 2009


Idag vågnede jeg op, stadig lidt beruset, med to drenge sovende i mit hus. Lidt kedelig aften i går men det går jo nok. Jeg er alene hjemme i denne her weekend, så jeg havde lige drenge herhjemme inden vi tog videre og huset ligner noget der er løgn! Så jeg skal nok snart i gang med at rydde op..
Her er lige en update af dagens tøj.

Støvler: Papfar's Hugo Boss
Bukser: Henrik Vibskov
Tee: Cheap Monday
Skjorte: Vintage Levi's
Jakke: MTWTFSS
Halstørklæde: Topshop

- Rasmus

fredag den 23. oktober 2009

Endelig fredag



Så er det endelig fredag. Det har været en hård uge med mange lektier, men hul i det.. for jeg har weekend om 40 minutter! I aften skal jeg til fest hos en fra klassen!
I går fik jeg endelig købt mit Nikon D40, virkelig fedt kamera, så nu er der ikke flere tøjpenge til oktober måned.

Mit tøj:
Halstørklæde: H&M
Sweat: H&M
Vest: Vintage Levi's
Bukser: Zara
Sko: Minnetonka

Sortseer


Jeg faldt lige over ham her inde på StockholmStreetstyle. billedet er taget udenfor Karl Lagerfeld's fashionshow. Jeg synes at han har et vildt kool outfit. Han gennemfører virkelig sit sorte outfit. Jeg synes især godt om hans sko, shorts og de opsmøgne leggins.


- Rasmus

tirsdag den 20. oktober 2009

Tøjet i dag!



Her er lige en update af mit tøj i dag!

Sko: Minnetonka
Tee: Samsøe
Skjorte: Vintage levi's
Bukser: Cheap Monday
Haltørklæde: Topshop

- Rasmus

Flot strik



jeg har fundet min lykke i en strik fra Trimapee. Den kan meget vel blive en af mine næste investering til min gardarobe. Den kan købes hos blog.comebackkid.com.au - for 245$.

- Rasmus

søndag den 18. oktober 2009

Update


Idag har jeg holdt min langtventede familiefødselsdag, efter at have ventet i 2 uger. Jeg fik bla. tee og bælte fra Abercrombie and Fitch og ellers fik jeg "bare" penge som nok kommer til at gå til mit nye
spejlrefleks kamera fra Nikon. Min fætter og jeg var forresten på outlet i den lokale hal,
som var meget skuffende - ikke fordi vi havde specielt høje forventninger.. men stadigvæk
skuffende..
Dagens tøj:
Sweat: Niels og Klaus (Sankt Peders stræde)
Jeans: H&M
Sko: Vintage

- Rasmus

torsdag den 15. oktober 2009

Mit bud


Hue: Bless
Sweat: Carin Wester for Weekday
Jeans: Acne
Vanter: Topman
Støvler: Our Legacy

- Rasmus

Lidt kedelig dag




Idag stod jeg op kl 12 og begyndte at lave nogle af de mange lektier, jeg har for til efter ferien! Herefter gik jeg lige en tur med hunden, for at se på den ulykke der var sket på min vej i nat! Nu er jeg ved at gør mig klar til at tage på arbejde.

Støvler: Dr. Martens
Bukser: H&M
Tee: Vintage
Strik cardigan: Filippa K
Vest: Vintage Levi's

- Rasmus

onsdag den 14. oktober 2009

SNART NY FRITS!


Inden for et par uger skal jeg klippes, og overvejer stærkt, om jeg ikke skulle få undercut. Jeg er vild med ham fra comeback-kid's frisure og jeg tror det bliver noget i den retning, hvis jeg skal have undercut!

- Rasmus

God dag i København




Idag har været en fantastisk dag! Jeg vågnede op og tog direkte til København med min papfar og bror, hvor der bla. skulle købes vintertøj! Da vi var kommet derind startede vi lige dagen med en kebab fra Shawamahouse på strøget! Derefter var vi lige en tur i Weekday hvor jeg købte en vinterjakke! derefter skulle jeg lige i H&M for at købe en billig hue til at holde håret væk fra hovedet! Så gik turen til Flying A hvor jeg købte et par Dr. Martens, som nok lige skal gåes til! Til sidst gik vi i biffen og så Inglorious Bastards, som faktisk var en super fed film!

- Rasmus

tirsdag den 13. oktober 2009

Hyggedag


Så tror jeg snart at jeg har lavet en blog der bare er lidt til at finde rundt i. Jeg mangler stadig "småting" som at ændre baggrund, finpudse mit billede osv. Jeg glæder mig til at bruge min blog mere når jeg finder ud af hvordan jeg bruger det ordentligt, eller når jeg bliver bedre til det!

Mit tøj: Trøje og halstørklæde: H&M. Bukser: Henrik Vibskov. Sko: Minnetonka
- Rasmus