onsdag den 30. december 2009

TODAYS BUYS

Photobucket
H&M strik 249,-
Photobucket
WKND strik 500,-

søndag den 27. december 2009

Good Days

Photobucket

Et lille resumé af de sidste par dage
juleaften var skide hyggelig med masser god mad, og gode gaver. i julegave fik jeg 4 gavekort til H&M på ca. lidt over 1000 i alt, jeg fik en dyne, en skjorte og et tube scarf og ellers fik jeg bare rigeligt med penge!
1. juledag var en slappe-dag hvor bare så film og lavede ingenting!
Dagen i går stod på julefrokost med min onkel, tante og mine fætre, hvor der blev spist godt og grundigt igennem. Senere tog jeg til Humlebæk med drengene, og jeg skal lige love for at der blev drukket igennem. På vejen hjem stødte jeg på Malou, Maria og Elizabeth. Skide hyggeligt!
I dag stod jeg op kl. 13 og har faktisk ikke lavet andet end at sidde med min nye dyne, en cola og min computer og hygge!

GIVE ME SHOES!

Photobucket

1. Givenchy
2. Bess
3. Raf Simons for Dr. Martens
4. Kris van Assche

Rad Hourani SS10

Photobucket

hvad synes i?

onsdag den 23. december 2009

Photobucket
Photobucket

Så er det lille-juleaften.. og der ligger stadigvæk sne udenfor! - det er en god ting!! Anyway.. her er lige mig og mit tøj idag :D Jeg har sat Macaulay Culkin's hovede på i stedet for mit, da jeg ikke lige så for charmerende ud på billedet og fordi jeg lige har set "Home Alone". Faktisk har det meste af min ferie bare bestået af film og hygge.
God lille-juleaften!

Halskæder: H&M
Jakke: Gap
Bukser: Zara
Støvler: Dr. Martens

tirsdag den 22. december 2009



virkelig fed video, og helt formidabelt nummer! Det her er noget som ingen fortjener at gå glip af!

søndag den 20. december 2009

THIS ROCKS!

Photobucket

Bukser: Oak, Headphones: Topman, Sweater: Weekday, Sko: Kris Van Assche, Halskæde: Surface To Air, Øverste ring: Las, nederste ring: The Thousands

SØNDAG

Photobucket
Wonderdrik
Photobucket
Frokost
Photobucket
Outfit

I går stod min dag udelukkende på julefrokoster, først hos mine bedsteforældre og senere med drengene. på bekostning af de mange øl og snaps der blev kørt ned i går, har min dag i dag indtil videre, udelukkende bestået af masser tv og film, cola, og bare ren og skær afslapning. lige nu render jeg rundt i mine lange underhakker og uldsokker.. ikke så spændende, men det er sgu dejligt at have på! jeg håber folk har en ligeså god juleferie, som jeg har!

fredag den 18. december 2009

DAGENS

Photobucket
Photobucket

i'm back!

Photobucket

ja.. meningen var faktisk at jeg skulle have taget en lille pause med bloggen, da jeg har så travlt med alt muligt andet. - Men jeg kunne simpelthen ikke holde mig væk! så der kommer nok en række indlæg her dagene op til jul!

mandag den 7. december 2009

DIY

Photobucket

Photobucket

Så er jeg gået i gang med to diy projekter. Det ene er inspireret af den Acne trøje jeg skrev om fra et par dage siden, og det andet er en strik-vest som jeg har designet og som min Mutti og jeg arbejder sammen 0m. Jeg er ikke færdig med nogen dem endnu, men her er lige nogle billeder af den acne-inspirerede, - strikken er ikke værd at vise billeder af endnu!

fredag den 4. december 2009

Gårsdagens outfit

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Støvler: Dr. Martens
Bukser: H&M
Net-tee: Weekday
Skjorte: Vintage Levi's
Halstørklæde: H&M

torsdag den 3. december 2009

Yesterday

Photobucket
Photobucket

Inden jeg skulle til dans i går, var jeg lige inde i den nye Cheap Monday butik og er du vimmer den var lækker! jeg havde slet ikke forestillet mig at det var så stort.
Anyway.. jeg var også lige i H&M hvor jeg fandt denne trøje som jeg var virkelig tæt på at købe, da den kun kostede 350,-
Sidst på dagen var jeg lige inde i weekday hvor jeg købte en net-t-shirt!

tirsdag den 1. december 2009

WHERE????

Photobucket
Photobucket

jeg har forelsket mig i denne strik fra Acne! det sure er bare at den er udsolgt på deres hjemmeside og at jeg ikke kan finde den andre steder!
Nogle der har nogen idé om hvor jeg ellers kunne lede?