torsdag den 1. april 2010

Louis Vuitton Backpack

Photobucket

Denne Rygsæk fra LV koster 54000 Amerikanske Dollars. . lige i overkanten synes jeg.. hvad synes i om selve tasken og prisen på den?

5 kommentarer:

 1. Jeg er bange for at det er en rygsæk man hurtigt kunne blive træt af og derfor, efter min mening, ikke købet værd. Desuden syntes jeg lidt, at noget at "pynten" ligner lidt ledninger eller støvsugerslanger.


  http://sippli.blogspot.com/

  SvarSlet
 2. Det er lidt som om Louis Vuitton prøver at være utrolig fashion forward, så de klistre en masse frynser uden på deres originale print, og det fungerer bare ikke. Så selv tasken i Elle, og tænkte, aarg den er da vidst ikke så mange penge værd. Men på den anden side, så har jeg aldrig været vild med LV design :)

  SvarSlet
 3. Lisa: jeg tror, ligesom dig, også at det er en rygsæk man meget hurtigt ville blive træt af, fordi den er så overdrevet.

  Katrine Alberte: jeg giver dig helt ret i LV's stræben efter at være et mærke som er med på de hotteste trends! Jeg synes på ingen måde at det klæder dem og jeg synes at de burde holde sig til deres klassiske og lækre designs. - Så derfor mener jeg heller ikke at tasken er de 54000 dollars værd!

  SvarSlet
 4. syg pris!
  Det er en no-go Rasmus (:

  SvarSlet
 5. hehe stine!
  jeg havde skam ikke i tankerne at købe den :D

  SvarSlet